PIS DE 3 HABITACIONS EN COMUNITAT AMB PISCINA
Preu de venda: 184.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Tordera
Referència: 95074

Si estàs buscant una llar confortable en una zona tranquil·la i segura, Urbenia Serveis Immobiliaris té just el que necessites. En aquesta ocasió, estem promocionant una propietat immobiliària amb totes les comoditats i facilitats que podries demanar en un habitatge.

L'immoble té 90,00 m² construïts i 85,00 m² útils, la qual cosa li dona al comprador molta flexibilitat i espai per a crear la llar dels seus somnis. A més, compta amb una terrassa de 7,00 m² per a gaudir de les tardes caloroses d'estiu i de les vistes impressionants de la zona.

Aquest pis té 3 habitacions espaioses i ben il·luminades, cosa que significa que hi ha suficient espai perquè cada membre de la teva família tingui el seu propi dormitori privat. També compta amb 2 banys complets, la qual cosa ho fa ideal per a parelles o famílies.

L'immoble està situat en un edifici de 3 plantes, cosa que significa que hi ha menys veïns i, per tant, més privacitat. A més, la propietat compta amb un garatge privat i traster per a guardar les teves pertinences de manera segura.

Una altra característica especial d'aquesta propietat és que té calefacció de gas ciutat, ideal per a les temperatures fredes de la tardor i hivern. A més, està equipada amb armaris de paret, aigua, llum i gas, cosa que significa que no haurà de preocupar-se per connectar-te a la xarxa elèctrica o de gas.

També podràs gaudir d'una piscina comunitària perfecta per a refrescar-te durant els dies calorosos d'estiu. Si tens nens, estaran encantats de saber que hi ha una zona de jocs infantils a la urbanització, cosa que significa que tindran un lloc segur on jugar i socialitzar amb altres nens.

I si tot això no fos suficient per a convèncer-te, a més dels visualització de la propietat en línia també brindarem un servei d'assessorament personalitzat que t'ajudarà a trobar la millor opció per a tu i les teves necessitats.

En Urbenia Serveis Immobiliaris, estem compromesos a fer que el procés de compra o lloguer d'una propietat sigui el més senzill i fàcil possible. Contacta'ns com més aviat millor per a conèixer més sobre aquesta propietat i altres opcions en la meravellosa zona de Pedralbes.

En resum, aquesta propietat és una excel·lent opció per a aquells que busquen una llar acollidora i tranquil·la en una zona residencial exclusiva. Amb totes les comoditats i facilitats que una llar moderna ha de tenir i una ubicació envejable, no pots deixar passar aquesta oportunitat d'or de crear la llar dels teus somnis a Pedralbes amb la immobiliària Urbenia Serveis Immobiliaris. Aprofita la nostra experiència i dedicació al client i troba la propietat ideal avui mateix.

Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 90 m2
Habitacions 3
Banys 0
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cedre
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: