Impresionante casa en Vistamar!!!
Preu de venda: 595.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta - Urbanitzacions
Referència: 95163

La casa és molt completa i amb unes vistes magnífiques a part de la Costa del Maresme i el mar blau de fons. Disposa de garatge per a 2 cotxes amb muntacàrregues que dóna accés a la planta principal de la casa, a part hi ha unes escales que voregen la casa. A la planta principal tenim un saló de més de 45 m2 amb xemeneia i sortida a una terrassa amb vistes al mar, cuina àmplia, bany complet amb banyera, i 1 habitació doble. En aquest mateix nivell hi ha una terrassa d´uns 60 m2, hi ha un celler d´uns 150 m2, hi ha quart safareig...

A la primera planta tenim 3 habitacions dobles, 1 bany amb dutxa i 2 sortides a 2 terrasses, una de 150 m2 i una altra de 80 m2 que dóna accés a un jardí de 300 m2 amb barbacoa, piscina. I per últim.... Tenim una segona planta amb un estudi obert, 1 habitació principal tipus suite amb vestidor i una terrassa d´uns 20 m2 amb vistes fabuloses! El bany de la suite disposa de banyera.

Resum: Piscina! Jardí ampli! Garatge! 5 Habitacions! Vistes al mar! Bon estat!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 318 m2
Superfície jardí 300 m2
Superfície parcel·la 788 m2
Habitacions 5
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: