Preciosa Casa a Sant Berger - Teià !!
Preu de venda: 940.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Teià
Referència: 95306

Descobreix aquesta espaiosa i còmoda casa en Sant Berger- Teià - , que compta amb una fabulosa piscina!

Aquesta propietat t'ofereix una experiència de vida excepcional, permet-me portar-te a un recorregut per aquesta meravellosa casa.

A l´entrar a la casa des de la planta principal, et donarà la benvinguda un elegant rebedor que et portarà a diferents espais, trobaràs una habitació amb armari de paret i un bany amb plat de dutxa, perfectes per a brindar comoditat als teus convidats, també hi ha un safareig pràctic per a la teva conveniència.

La cuina, amb generosos 19 metres quadrats, té sortida directa al jardí i està connectada a l'ampli saló de 45 metres quadrats, el saló disposa de grans tancaments envidrats que no sols ofereixen una abundant llum natural, sinó que també et permeten gaudir de vistes al jardí i a la piscina, imagina les meravelloses reunions familiars i amb amics que podràs tenir en aquest espai.

A la planta superior, descobriràs tres àmplies habitacions dobles, l'habitació principal compta amb un vestidor, un bany en suite i a més té una petita terrassa on podràs gaudir de moments de tranquil·litat, els altres dos dormitoris comparteixen un bany, el millor de tot és que des de totes les habitacions podràs delectar-te amb vista al mar, la qual cosa brinda un ambient relaxant i especial.

A la planta inferior de la casa, trobaràs una sala polivalent que podràs adaptar segons les teves necessitats personals, també hi ha un traster, un bany addicional i un enorme saló que et brinda múltiples possibilitats, pots utilitzar aquest espai per a reunions familiars, amb amics, com a gimnàs o deixar volar la teva imaginació i crear l'ambient perfecte per a tu i la teva família, a més, en aquesta planta trobaràs l'ampli garatge de la casa, amb capacitat per a diversos vehicles.

Aquesta casa ha estat construïda amb materials d'alta qualitat i compta amb acabats excepcionals, la seva ubicació és ideal, en una zona tranquil·la amb seguretat privada i una excel·lent connexió amb les principals vies de comunicació, podràs gaudir de pau i tranquil·litat sense renunciar a l'accessibilitat.

La zona exterior de la propietat és simplement impressionant, envoltant la casa trobaràs amplis espais i una orientació ideal cap al sud, la qual cosa garanteix una excel·lent exposició al sol, a més podràs gaudir d'una magnífica piscina per a refrescar-te i relaxar-te durant els dies assolellats, els arbres et brindaran ombra mentre gaudeixes de l'aire lliure, i també tindràs una acollidora zona chill out , per a relaxar-te i descansar.

No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta magnífica casa en Sant Berger, Teià.

Truca ara per a programar una visita i comença a viure la vida dels teus somnis en aquesta meravellosa casa.

No esperis més, aquest podria ser la teva nova llar!

Característiques
Superfície construïda 350 m2
Superfície parcel·la 577 m2
Habitacions 4
Banys 4
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Marbre
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: