Casa amb grans vistes a la mar!!!
Preu de venda: 850.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys De Mar
Referència: 95331

A la planta principal tenim:

Saló amb vidrieres mirant al mar d'infart, cuina, bany amb dutxa i una terrassa d'uns 40 m2. Mitja planta a dalt tenim 3 habitacions, 2 dobles i 1 individual, amb un bany amb dutxa.

Mitja planta més amunt hi ha l'habitació tipus suite amb vestidor i terrassa. Si tornem a la planta principal, i baixem mitja planta, tenim una sala d´estar amb llar de foc.

I la planta a nivell del jardí tenim el garatge tancat per a 1 cotxe, a la parcel·la a part pots aparcar 5 cotxes més. Compta amb terres de marbre, finestres d'alumini, aire condicionat, calefacció a gas natural, persianes elèctriques.

Piscina privada!!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

El nucli urbà d'Arenys de Mar és situat a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, sigui per la carretera N-II o l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts. El port d'Arenys és un dels més importants de la costa catalana.Tot el litoral arenyenc està vorejat per extenses platges que queden emmarcades pels turons que arriben fins arran de mar. Hi ha una Àrea Bàsica de Salut, un Institut de Batxillerat, una Escola Superior d'Avicultura, una Escola de Música i diverses escoles de puntaires que ara són espai d'oci i record de la florent indústria que va existir fa un segle. Arenys rep, durant tot l'any, la visita de centenars d'escolars i nombroses excursions de gent gran. Els atractius artístics i arquitectònics, els museus, el port, i tot el que envolta el mite de Sinera creat per Salvador Espriu són bons arguments per arribar-se a Arenys de Mar.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 528 m2
Superfície parcel·la 1.995 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Marbre
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: