Pis en venda a Vilassar de Mar, Barcelona (Veral d'Ocata)
Preu de venda: 354.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Vilassar de Mar - Veral d'Ocata
Referència: 95649


Des d´URBENIA us volem presentar aquest magnífic pis totalment reformat amb unes vistes espectaculars, plaça de pàrquing per a un cotxe i dues motos i zona comunitària amb piscina / zona infantil.

La zona de dia està composta per un ampli saló-menjador amb sortida a una gran terrassa, la cuina completament equipada amb els millors electrodomèstics i un lavabo.

La zona de nit està composta per tres habitacions (2 dobles i 1 individual) i un bany complet.

Sòls de parquet, fusteria exterior d'alumini, zona safareig i finca amb ascensor, fan d'aquest pis un lloc ideal per a viure.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-ho !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Mar és un municipi espanyol, pertanyent a la província de Barcelona,situat a la comarca del Maresme.se situa a 27 quilòmetres de Barcelona i està travessat per l'antiga carretera N-II i per una carretera local que connecta amb Cabrils. Tradicionalment era un poble de pescadors .Té un Mercat de la Flor i plantacions de roses. El relleu està caracteritzat per la franja costanera entre Cabrera de Mar i Premiá de Mar. Hi ha cinc escoles i dos instituts d'educació secundària i Batxillerat.

Una zona molt tranquil·la, amb centre comercial,platges i transport públic!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 94 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 7
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: