Casa en venda a Dosrius, Barcelona (Can Massuet)
Preu de venda: 410.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Dosrius - Can Massuet
Referència: 95675

Aquesta majestuosa residència ofereix un total de 6 àmplies habitacions i 3 banys, proporcionant un espai generós per a tu i la teva família, el disseny interior és simplement espectacular, amb múltiples sales i espais que ofereixen versatilitat i amplitud, la cuina i els banys han estat recentment renovats, la qual cosa afegeix un toc de modernitat i elegància a aquesta propietat clàssica.

La casa està construïda en mitges plantes, la qual cosa crea un disseny únic i encantador, una escala de caragol et porta a la golfa, un espai que podries transformar en el teu refugi personal, una sala de jocs o qualsevol cosa que desitgis.

Per a la teva comoditat, la casa compta amb calefacció mitjançant caldera de gasoil, la qual cosa garanteix un ambient càlid i acollidor durant tot l'any.

Però això no és tot, aquesta propietat compta amb una piscina privada i barbacoa, cosa que significa que podràs gaudir de la vida a l'aire lliure, a més des d'aquí tindràs impressionants vistes a la muntanya que et faran sentir en plena harmonia amb la naturalesa que t'envolta.

Un avantatge addicional és que aquesta casa compta amb llicència turística, la qual cosa et brinda l'oportunitat d'obtenir un ingrés addicional si ho desitges.

La ubicació a Dosrius és un autèntic somni, ja que es troba en una zona tranquil·la i envoltada de naturalesa, aquesta és l'oportunitat perfecta per a escapar de l'enrenou i la bullícia de la ciutat i gaudir de la serenitat i bellesa que només la vida en plena naturalesa pot oferir.

En resum, aquesta és una propietat veritablement excepcional, una gran casa amb un encant únic en una ubicació privilegiada.

No deixis passar l'oportunitat de fer-la teva i gaudir d'una vida a plena naturalesa !!

Característiques
superfície útil 390 m2
Superfície construïda 529 m2
Superfície parcel·la 1.770 m2
Habitacions 6
Banys 3
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Terrazo
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: