Casa esquinera amb piscina comunitària!!!
Preu de venda: 540.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Pol De Mar - Otras zonas
Referència: 96014

Un una zona tranquil·la i pròxima al poble, us presentem aquesta casa del 2.002 en perfecte estat i amb tot el necessari per a fer-la la teva llar.

En planta baixa a nivell de carrer tenim un garatge per a 3 cotxes, amb un muntacàrregues que dona accés a la 1era planta on està tota la zona principal de la casa, ideal per a qualsevol persona amb mobilitat reduïda.

Entre la planta baixa i la primera planta, tenim una terrassa de més de 40 m².

En la primera planta està la zona principal de la casa, amb saló amb xemeneia, cuina àmplia amb safareig, 1 habitació doble, 1 bany amb dutxa, i terrassa de més de 80 m². Des d'aquesta planta s'accedeix a la zona comunitària amb piscina.

En la segona planta, tenim 1 habitació tipus suite amb terrassa, 2 habitacions més dobles, 2 banys, el de la suite amb doble pica i banyera, i l'altre amb banyera hidromosaje.

Totalment equipada amb : tendals, aire condicionat, calefacció a gas natural, sòls de gres.....

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

UBICACIÓ I VOLTANTS

Sant Pol de Mar, Integrat a la comarca del Maresme, se situa a 50 quilòmetres de Barcelona. El terme municipal està travessat per l'Autopista del Maresme (C-32), a més de per l'antiga carretera N-II.Tots els trens que acaben a Calella (R1), Blanes (R1) o també els RG1 que acaben a Portbou tenen parada a Sant Pol de Mar. Des de barcelona es triga aproximadament 1h i 5 minuts

A Sant Pol de Mar descobrim un antic poble de pescadors, de cases blanques i carrers estrets i tranquils, de cales rocoses i platges de sorra granulada banyades per aigües cristal·lines.

Característiques
Superfície construïda 239 m2
Superfície parcel·la 250 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: