NOVA PROMOCIÓ D’HABITATGES A MATARÓ
Preu de venda: 300.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Via Europa
Referència: 96172

Arribar a casa i sentir el confort de la teva nova llar. És l’espai ideal per a tu i els teus. Un edifici amb personalitat i estil, cuidat fins a l’últim detall.

A l’Edifici Via Europa – Ronda Joan Peiró tots els habitatges han estat dissenyats per optimitzar al màxim els espais. Pisos amplis i lluminosos que t’ofereix una agradable sensació de benestar. Amb acabats i materials de qualitat pensats per oferir-te la màxima calidesa i confort. Un nou edifici construït de forma eficient i respectant el medi ambient.

I desconnecta del teu dia a dia a l’exclusiva piscina comunitària de la coberta, on compartir la tranquil·litat d’un refrescant bany.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 67,15 m2
Superfície construïda 81 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Alumini lacat
Estat
Tipus de terra Tarima flotant
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica En tràmit
Vídeo Promocional
Situació aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: