CASA EN ARENYS DE MUNT
Preu de venda: 650.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys de Munt
Referència: 96292

Avui els presentem aquesta magnífica propietat en la Urb. Aiguaviva d'Arenys de Munt, la seva ubicació és bona i es troba a pocs minuts de les connexions d'autovia o el centre de la població.

La propietat construïda a l´any 1980, ha estat reformada i actualitzada.

És una construcció en obra vista i es tracta d'una casa a 4 vents amb més de 250m2 construïts, 4 habitacions (2 tipus suite) i 3 banys més un lavabo de cortesia, ampli menjador amb 40m2, cuina de 14m2, una zona de barbacoa i pèrgola excel·lent, despatx, safareig, rebost, pàrquing i unes meravelloses vistes que no et deixaran indiferent.

A nivell instal·lacions i equipament és una propietat que disposa de piscina, zona jardí en diverses altures, calefacció a gas natural, diverses xemeneies, fusteria de fusta de gran qualitat, ect...

No dubtis i demana cita per a visitar-la !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Arenys de Munt és un municipi situat al Sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agarrat a la Riera, està a 4 km d'Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda bastant ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d'Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, últimament, amb l'A-19, que frega el límit meridional del municipi

És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d'entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d'on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l'excés d'aigua cap a la mar). Un lloc per a descobrir la tradició dels encaixos i provar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 177 m2
Superfície construïda 250 m2
Superfície parcel·la 935 m2
Habitacions 4
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta noble
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: