Planta baixa de 103m2 amb 4 hab i terrassa de 40m2
Preu de venda: 289.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar - Zona Alta
Referència: 96321


Immoble d'obra nova de 103m2, 4 habitacions, 2 banys i terrassa de 40m2. Distribució passant, amb doble orientació: zona de dia diferenciada de la zona de nit. Zona comunitària amb piscina. Garatges i trasters opcionals a la mateixa finca.

Terres de parquet en saló i habitacions i porcelànic en cuina i banys, cuina equipada amb 5 mòduls i electrodomèstics, calefacció a gas natural amb radiadors i pre-instal·lació d'aire condicionat. Possibilitat de seleccionar alguns acabats.

Una promoció pensada per a potenciar el teu estil de vida. Habitatges de nova construcció amb garatges, zones verdes i piscina comunitària. Amb un caràcter arquitectònic modern, elegant i pràctic, en equilibri amb l'entorn. La qualitat i l'atenció de tots els detalls que formen aquests habitatges són apreciables a primera vista. Arribar a casa significarà entrar en un espai idíl·lic, pensat exclusivament per oferir la millor experiència i comoditat diària.

A Metrovacesa consideren que és primordial que la teva casa compleixi tots els teus desitjos, tot el que sempre havies pensat que tindria la teva futura llar. Per aquest motiu, tots els seus projectes, inclòs aquest mateix, gaudeixen de materials d'alta qualitat, òptima distribució i una ubicació ideal.

El residencial Les Brises del Maresme està situat al barri de Les Escoles, la zona més jove i nova d'Arenys, en la qual es troben l’escola bressol i la Sinera. Aquí gaudiràs de la tranquil·litat d'un entorn residencial, a 15 minuts caminant de l'estació de tren i a 10 minuts de la platja, el port i el mercat municipal.

Característiques
superfície útil 90,74 m2
Superfície construïda 103,75 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Zones comunes Si
Adaptat Si
Qualificació Energètica En tràmit
Accés discapacitats Si
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció Sector Bareu-Paraíso. Brises del Maresme. Arenys de Mar, con Ref. 15
Arxius adjunts:
  • 93 115 14 11
    info@urbenia.es

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: