Casa en venda a Argentona, Barcelona (Can Cabot)
Preu de venda: 460.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona - Can Cabot
Referència: 96330

Presentem aquesta encantadora casa a quatre vents, situada en l'afable urbanització de Can Cabot a Argentona.

Aquesta propietat, en bon estat, ofereix quatre habitacions i dos banys acabats de reformar, proporcionant una llar moderna i acollidora.

La ubicació és simplement perfecta, amb la parada de l'autobús a solo uns passos, facilitant l'accés tant d'anada com de tornada, a més la seva excel·lent orientació assegura una lluminositat excepcional durant pràcticament tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor en cada racó de la casa.

Aquest habitatge compta amb una zona de piscina i barbacoa, afegint un toc d'entreteniment i relaxació a l'aire lliure, per a major comoditat, disposa d'un garatge i un ampli espai exterior que permet estacionar diversos vehicles.

Construïda l'any 2002 sobre una generosa parcel·la de més de 900 m², la casa ofereix 220 m² construïts, proporcionant amplis espais per a cada membre de la família, disposa d'aire condicionat i calefacció, assegurant un confort òptim en totes les estacions de l'any.

En resum, aquesta propietat és un somni fet realitat per a les famílies, la seva combinació de comoditats modernes, amplis espais i una ubicació estratègica la converteixen en una llar ideal per als qui busquen una vida tranquil·la i còmoda a Argentona.

No et perdis l'oportunitat de descobrir aquesta joia!"


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba en el marge dret de la “Riera d'Argentona”, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació en la qual va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “rigués” a baix, i les urbanitzacions de “Els Ginesteres”, “CanCabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

Es troba molt aprop de la ciutat de Mataró i a uns 30 quilòmetres de Barcelona.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 200 m2
Superfície construïda 220 m2
Superfície parcel·la 917 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: