Pis a Canet d'en Berenguer !!
Preu de venda: 173.900 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Canet D'En Berenguer
Referència: 96432

Pis de 2 habitacions amb ascensor en Canet Platja.

Bonic i práctic pis cantonero de 2 habitacions i 1 bany, a la Platja de Canet d'en Berenguer, amb zona comunitària, piscina, zona infantil i pàrquing.

A tan sols 700 metres de la platja i molt aprop del Mercadona, està situat en una de les millors zones, ideal com a segona residència ó fins i tot com a habitatge habitual per a una parella ó

petita família.

Edifici de l'any 2004 ben conservat.

Canet d'en Berenguer té una de les millors platges de la Comunitat Valenciana i diversos anys , també ha estat seleccionada com a millor platja d'Espanya.



Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 73 m2
Superfície construïda 107 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica En tràmit
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: