Exclusiu Atic-duplex en la nova promocio d'Alella
Preu de venda: 650.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Alella
Referència: 96442

GAIETANA 13-15. ALELLA, EL MARESME

Promoció exclusiva de 12 habitatges meravellosos. De 4 a 5 habitacions i des de 110m2. Amb terrasses, jardins privats, aparcament i jardí i piscina comunitària

Gaietana 13-15 és una nova promoció creada per estar en contacte amb l’exterior, amb estances àmplies i lluminoses. Tots els habitatges consten de ventilació creuada, bon assolellament, àmplies vistes i espais exteriors generosos. El conjunt consta d’un gran espai compartit, ben orientat i amb piscina i solàrium.

Tot plegat a només 18km de Barcelona.

ESTANCES LLUMINOSES I CÀLIDES

Totes les estances tenen àmplies vistes i una generosa il·luminació i ventilació. Els materials són de primera qualitat, la temperatura regulada a voluntat del usuari a través de la calefacció per terra radiant a l’hivern i aire condicionat per la calor de l’estiu.

URBANITZACIÓ I ZONES COMUNES

Àmplies zones comunes acollidores pensades per gaudir-les. Els seus generosos 395m2 de superfície enjardinada i la seva piscina elevada 3m sobre el carrer permet gaudir d’un espai exterior molt assolellat i vista panoràmica amb una extraordinària privacitat.

· Exteriors: Piscina comunitària amb zona de solàrium per gaudir del sol. Zona enjardinada.

· Escales: Acabat de paviment de pedra natural. Baranes d’acer pintat. Detectors de presència per reduir els consums.

·Ascensors: Comunicats amb el garatge. Energèticament eficients.

· Garagte: Porta d’accés automàtica amb comandament a distància. Paviment interior de formigó polit. Zona amplia de maniobra i places de mides generoses. Trasters individuals.

ALELLA

Gaudeix de tot el que Alella et pot aportar. La vila, coneguda ancestralment per la seva tradició vinícola, amb denominació d’origen pròpia, està a 2 km del mar mediterrani i a 18 Km de Barcelona.

Amb fàcil accés a través de les carreteres i autopistes N-II, B-20 i C-31, la promoció està perfectament comunicada:

· A peu amb el centre del poble on es troben tots els serveis necessaris: escoles, supermercats, centres sanitaris, etc....

· Amb transport públic interurbà a través dels busos de les línies C-8 i Tren de Rodalies

· R1 (Parada Masnou-Alella a 20 min a peu)

· A 5 min en cotxe de la platja i el Port del Masnou.

SOBRE LA PROMOTORA: FUTUR SIMPLE

Promotora formada per professionals i tècnics, amb una àmplia experiència en el desenvolupament de projectes immobiliaris, que posen a disposició dels seus clients per cobrir les seves expectatives durant tot el procés de cada projecte que realitzen.

· Professionalitat: àmplia experiència en el sector

· Qualitat: Utilitzen els millors acabats cuidant el disseny fins a l’últim detall, construint espais confortables per les persones.

· Personalització: Disseny dels espais fàcilment adaptables a les necessitats del client.

· Disseny: Cuiden el disseny, la qualitat i la cura dels detalls constructius, per garantir unes prestacions i durabilitat a l'alçada de les expectatives dels seus clients.

· Innovació: Els seus habitatges incorporen les últimes innovacions tecnològiques, tant en instal·lacions com en materials de construcció i acabats.

· Sostenibilitat: Compromesos amb la construcció de sostenible, energèticament eficient i respectuosa amb el medi ambient, seguint les recomanacions del Green Building Council (www.gbce.es).

…..

 Estarem a la teva disposició per informar-te sobre tots els detalls d’aquesta promoció exclusiva situada en un entorn excepcional.


Característiques
superfície útil 212,76 m2
Superfície construïda 254,38 m2
Habitacions 5
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (B) MOSTRA
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció Gaietana, 13-15. Alella, con Ref. 22
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: