CASA EN VENDA EN ÀGORA PARK
Preu de venda: 259.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 96504

Espectacular casa de 196 metres orientada a mar. Es distribueix en planta principal àmplia, saló menjador amb xemeneia, amb sortida a balcó amb boniques vistes a la piscina, 4 dormitoris, 3 d'ells dobles, 2 banys complets, un amb banyera i un altre amb dutxa, cuina oficie. La casa disposa de pàrquing independent per a 3 cotxes, safareig i traster. I espectacular porxo amb piscina , parcel·la de 1000 metres. El millor d'aquesta casa la seva ubicació a 4 quilòmetres de Tordera i 12 quilòmetres de Blanes molt ben comunicada amb Barcelona i Girona al fet que espera per a visitar-la no hi ha res igual en la zona.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.



Característiques
superfície útil 90 m2
Superfície construïda 100 m2
Superfície parcel·la 1.000 m2
Habitacions 4
Banys 2
Moblat Si
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: