Triplex a Premià de Dalt !!
Preu de venda: 399.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premià de Dalt
Referència: 96527

Magnífic triplex amb entrada independent, Plaça de Pàrquing, zona infantil i piscina comunitària.

A la planta baixa trobem un ampli saló menjador amb sortida a balcó on podem gaudir d'unes vistes al mar realment espectaculars. Àmplia cuina amb espai suficient per a una taula de 4 comensals i galeria-safareig annex. Un lavabo de cortesia completa aquesta planta.

A la primera planta trobem la zona de nit composta per 1 habitació doble amb sortida a balcó i vistes al mar, 2 habitacions individuals completament exteriors i 1 bany complet que afegeix comoditat a aquesta planta.

Finalment a la planta superior disposem d'una sala polivalent amb golfes amb infinitat de possibilitats que disposa d'una gran zona de magatzematge. Gràcies a la claraboia podem gaudir de llum natural durant tot el dia.

Calefacció a gas, sòls de parquet i gress, fusteria exterior d'alumini, pàrquing, excel·lent comunicació amb les principals carreteres i un entorn tranquil i agradable fan d'aquest habitatge una llar ideal.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-la!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premia de Dalt és un municipi de la província de Barcelona, situat a la comarca del Maresme, a uns 20 quilòmetres de Barcelona.Està situat en una petita vall de la serralada Litoral, orientat a la mar. El nucli de població més important pròxim és Mataró, El territori és ocupat en una bona part per boscos de pins i alzines. També podem trobar roures i fins i tot avellaners en els fons i rierols més humits en les ombries. Està comunicat per carretera amb Premiá de Mar i Sant Ginés de Vilasar, disposa a més de línies regulars d'autobús que uneixen el poble amb els pobles veïns, com per exemple Premiá de Mar, on es pot prendre el tren. Està també comunicat per autopista. Disposa una sèrie d'edificacions per a practicar esport, com a camp de futbol d'herba artificial, un poliesportiu on es pot practicar, bàsquet, futbol sala, handbol, natació i camps de vóley platja.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.



Característiques
superfície útil 105 m2
Superfície construïda 135 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: