Xalet independent de 6 habitacions i 4 banys a Argentona.
Preu de venda: 850.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona - Centro
Referència: 96569

Benvingut a aquest impressionant xalet situat a Argentona, un petit paradís a Barcelona. Aquesta meravellosa propietat us ofereix tot el que puguis desitjar per gaudir de la vida en un entorn tranquil i envoltat de natura.

Amb 6 habitacions i 4 banys, aquesta casa independent és perfecta per a famílies grans o aquells que busquen espai i comoditat. A la planta baixa, hi trobaràs 4 habitacions, dos banys complets, un ampli saló menjador de més de 40 metres quadrats i una cuina, tot això amb accés directe al jardí i la piscina. A la primera planta, es troben les dues habitacions restants i un altre bany complet per a més privadesa i comoditat.

El garatge d´aquesta propietat és simplement espectacular, amb 235 metres quadrats que inclouen un lavabo i safareig, oferint espai més que suficient per a diversos vehicles i emmagatzematge. A més, la casa compta amb unes golfes que pot ser utilitzada com a àrea de joc, despatx o un altre dormitori addicional segons les teves necessitats.

Ubicada en una zona privilegiada, aquesta casa ofereix impressionants vistes al mar i al castell de Burriac, creant un ambient únic i tranquil. A només 1 quilòmetre del centre d'Argentona, estaràs a prop de tots els serveis i comoditats que puguis necessitar, mentre gaudeixes de la pau i tranquil·litat que aquesta ubicació exclusiva ofereix.

Aquesta propietat està equipada amb totes les comoditats que puguis imaginar, incloent armaris de paret, cuina moblada, sistema de calefacció, piscina privada i més. Amb 510 metres quadrats construïts i 230 metres quadrats útils, tindreu espai més que suficient per gaudir de la vida en família o amb amics.

No perdis l´oportunitat d´adquirir aquesta joia immobiliària que Urbenia Serveis Immobiliaris té per a tu. Contacta'ns avui mateix per a més informació i per concertar una visita a aquesta propietat excepcional!

Característiques
superfície útil 230 m2
Superfície construïda 510 m2
Superfície jardí 656 m2
Superfície parcel·la 856 m2
Habitacions 6
Banys 4
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: