Cerdanyola al costat de Rocablanca. Planta baixa independent sense veïns i exterior, tot moblat
Preu de venda: 119.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96756

Aquesta encantadora planta baixa independent a la zona de Cerdanyola al costat de Rocablanca és una veritable joia al mercat immobiliari. Amb 61,00 m2 construïts i 50,00 m2 útils, aquest apartament duna habitació és perfecte per a aquells que busquen la independència de viure sense veïns i sense comunitat.

En ingressar a la propietat, et trobes amb un saló espaiós que es fusiona de manera harmoniosa amb una cuina de grans dimensions, creant un espai obert i lluminós ideal per al dia a dia. La cuina, equipada amb mobles de qualitat i electrodomèstics moderns, és un lloc perfecte per als amants de la gastronomia.

L'habitació doble amb bany suite és un veritable oasi de tranquil·litat i comoditat. Impecablement cuidada i decorada amb bon gust, ofereix tot allò que puguis necessitar per sentir-te com a casa. Amb terres de gres, aire condicionat i finestres dalumini amb doble vidre climalit, aquesta propietat està llesta per entrar a viure sense necessitat de realitzar cap tipus de reforma.

L'apartament es ven completament moblat i equipat, per tant no t'hauràs de preocupar per invertir en mobiliari nou. Des del primer moment, podràs gaudir de totes les comoditats i avantatges que aquesta propietat té per oferir.

Situat en una zona tranquil·la i residencial de Mataró, Barcelona, aquest apartament és ideal per a aquells que valoren la privadesa i l'exclusivitat. Amb calefacció elèctrica, aigua calenta i un petit safareig, no us faltarà cap detall per gaudir d'una vida còmoda i plaent.

Si cerques un lloc únic i especial on viure, aquesta planta baixa independent és l'opció perfecta per a tu. No deixeu passar aquesta oportunitat única d'adquirir un pis impecable i llest per entrar a viure en una de les zones més exclusives de la ciutat. Vine a visitar-lo i deixa't sorprendre per tot el que té per oferir-te. T'estem esperant a Urbenia Serveis Immobiliaris per guiar-te en aquest emocionant procés!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Mataró és una ciutat mediterrània per descobrir a qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i té una ubicació privilegiada: està situada entre el mar i la Serralada Litoral, a 30 minuts al nord de Barcelona i molt a prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la que també hi ha els tradicionals mercats. A la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per passar un bon estona de bany. Si us apassiona la muntanya, podeu passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta. Mataró és una ciutat per descobrir durant tot l´any, però a l´estiu l´activitat s´intensifica.

Característiques
superfície útil 50 m2
Superfície construïda 61 m2
Habitacions 1
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cedre
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: