Local comercial - Obra nova en Palafrugell
Preu de venda: 198.000 €
Comparteix aquest immoble
Local | Palafrugell
Referència: 96802

Edifici Torres Clavé, promoció de 16 àmplies i lluminosos habitatges de 3 habitacions situades en el centre de Palafrugell i a només deu minuts amb cotxe de la platja.

La seva adequada orientació garanteix la lluminositat de totes les estades. Habitatges des de 83 metres quadrats, 3 dormitoris i dos banys, amb un caràcter arquitectònic modern, elegant i pràctic, en equilibri amb el seu entorn.

Aquesta promoció es troba a Palafrugell, un municipi i localitat espanyola de la província de Girona, en la comunitat autònoma de Catalunya. Pertanyent a la comarca del Baix Empordà, compta amb una població de 23 848 habitants. Està situat als peus de Les Gabarras, en la part central de la Costa Brava. La seva magnífica ubicació, pròxima a tota mena de serveis i a la zona de port i pròxima a platges complementa la qualitat dels detalls i garanteixen la major funcionalitat, durabilitat en un entorn que convida al confort.

Promoció en Fase de Comercialització.

Lliurament final de 2024

És la teva vida, tria on viure-la.


Característiques
superfície útil 121,72 m2
Superfície construïda 134,49 m2
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció NUEVA PROMOCIÓN EDIFICIÓ TORRES CLAVÉ, con Ref. 38
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: