Urbenia - Conozca Urbenia

Atenció al client : 93.115.14.11
Qui sóm

Hem fet un gran esforç per convertir-nos en la immobiliaria de referència ,tractant de garantir un resultat satisfactori a tots els nostres clients

        

Som del Mataró i Maresme i és per això que treballem amb la il·lusió de donar el millor serveis possible a la nostra ciutat i els seus habitants

SOM EXPERTS

El nostre equip està compost per persones amb una àmplia formació acadèmica en diversos àmbits a la de sumar la seva experiència en el mercat immobiliari. Un fet diferencial que ens permet garantir un rigor i eficàcia excel·lents que confirmen a els nostres assessors com a figures imprescindibles en el procés de compravenda d'immobles.

El nou marc normatiu establert pel Decret 12/2010, de 2 de febrer, pel qual es regulen els requisits per exercir l'activitat d'agent immobiliari i es crea el Registre de Agents immobiliaris de Catalunya, reforça encara més la nostra aposta per un grup professional altament preparat i multidisciplinari, que substitueix l'antiga figura de comercial d'immobles.

Busquem així una qualitat en el nostre servei que aporti tranquil·litat i confiança en els clients, assegurant les condicions més avantatjoses per a totes les parts. Un assessor immobiliari de Urbenia és alguna cosa més que un simple venedor: és un expert preparat per guiar al client, fixar el millor preu i reduir el seu temps de venda.

SABEM VENDRE I LLOGAR PISOS

Una afirmació que resulta tan òbvia per a qualsevol agència immobiliària, per Urbenia és l'eix principal del seu programa d'atenció i satisfacció al client. Perquè vendre i llogar un immoble és possible, però fer-ho bé és cosa de Urbenia.

ESTALVIEM TEMPS ALS NOSTRES CLIENTS

El coneixement i experiència es tradueix en agilitat i resultats. Donem màxima celeritat a qualsevol tràmit burocràtic derivat del procés de compravenda, la qual cosa permet tant a comprador com a venedor acabar el procés de compra en un temps rècord.

COL·LABORACIONS

Urbenia és membre de la xarxa MLS Barcelona, ​​un important valor afegit per als nostres clients, ja que garanteix la presència del seu producte en una xarxa de més de 82 agències immobiliàries i 550 agents de la província de Barcelona.

També formem part de les principals associacions i institucions del sector immobiliari de Catalunya i de la resta de l'estat, com són: El Registre d'Agents Immobiliaris de

  • - Catalunya i de la resta de l'estat, com són: El Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya, AICAT 2788
  • - El Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris (API)
  • - L'Associació Professional d'Experts Immobiliaris (APEI)
  • - Els Perits Judicials de Catalunya
  • - FIABCI

POLÍTICA DE QUALITAT

Diàriament cadascun dels membres de l'equip de Urbenia aporta al seu entorn Creativitat, Innovació, Seguretat, Respecte, Sostenibilitat, Responsabilitat social, Rendibilitat, Passió, Compromís, Rigor, Dinamisme, Companyonia, ....