PIS ALT DE ORIENTACIÓ MAR TOTALMENT ACTUALITZAT
Preu de venda: 157.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Cotet
Referència: 81630

PIS ALT DE ORIENTACIÓ MAR TOTALMENT ACTUALITZAT

PREMIA DE MAR. BARRI COTET. Solen dir que tu casa es tu pequeño paraíso. Que de gates cap a dins és el que realment importa i dóna qualitat a la teva vida. El pis que avui ens ofereixen els seus propietaris és un clar exemple d'això.

La ubicació en si ja ens proporciona una mostra d'una bona ubicació. La seva situació ens posa a peu de carrer els principals carrers de la zona. Plenes de serveis, comerços, equipaments municipals i espais oberts on els nens juguen sense preocupacions i els veïns passegen amb tranquil·litat. Sense oblidar-nos de l'excel·lent comunicació amb les poblacions més properes, l'accés a autopista i a menys de 10 minuts de la N-II, el passeig marítim i les platges de Premià de Mar.

L'orientació mar, ens regala a la vista una vivenda inundada per llum. Des que ens entrem sorprendrem uns espais nets, diàfans i definits. El seu saló de gran imatge amb sortida directa al balcó exterior. La claritat arriba fins a la seva cuina, recollida, totalment equipada reformada recentment, fa menys de 6 mesos, amb tots els electrodomèstics com nous.

La seva superfície total és de 75 m2 i la zona de nit gaudeix de tres habitacions. Dos individus, ara mateix són un ampli despatx amb gran armari d'emmagatzematge i una preciosa habitació infantil que farà les delícies dels més petits. Menció especial al seu dormitori principal, amb magnífic armari a mida.

El bany és una altra de les raons que ens fan donar compte d'allò que millora un home cuidado con mimo y cariño. Un estat actualitzat, radiant on et sentiràs còmode i sense estrenes. A més, aquí trobarem la seva zona de bugaderia, un espai ideal.

En una de les millors vies de la zona de Premià de Mar a El Barri trobem aquesta comunitat de pocs veïns, on trobarem un immoble, de qualitat, totalment equipat i reformat amb la mà que ens demostra que el llar és on està el teu cor.

URBENIA SERVEIS IMMOBILIARIS.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premia de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.

Premiá de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 72 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 4
Fust. Interior Alumini
Estat
Tipus de terra Ceràmica
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: