Gran pis amb terrassa i pàrquing en Canet !!
Preu de venda: 289.900 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Canet De Mar
Referència: 84913


Compta amb saló gran amb sortida a la terrassa, cuina independent amb safareig incorporat, 3 habitacions dobles, 1 d'elles tipus suite, 2 banys.

Està equipat amb: finestres d'alumini, sòls de gres, persianes elèctriques, osmosis, descalcificador.

Inclou 1 plaça de pàrquing i traster!!

Opcional una altra plaça de pàrquing.


UBICACIÓ I VOLTANTS

Canet de Mar, un poble mediterrani on la cultura, la tradició, la gastronomia i l'extensió de les platges combinen amb el patrimoni modernista. Se situa a 43 quilòmetres de Barcelona, ​​a la comarca del Maresme. Canet de Mar està envoltat de pobles amb tant d'encant com Sant Pol de Mar i Arenys de Mar, a més d'espais naturals tan increïbles com el Parc de Can Jalpí, el Massís del Montnegre o el Turó Gros. La concentració de cases i elements modernistes a Canet és tan gran, que un no es pot deixar de distreure aquí i allà, seduït per la bellesa que té al davant.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L´equip d´assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,PREMIA DE MAR,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 90 m2
Superfície construïda 160 m2
Habitacions 3
Banys 2
Moblat Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Adaptat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: