Duplex en venda a Barcelona (Horta - Guinardó)
Preu de venda: 305.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Barcelona - Horta - Guinardó
Referència: 88255

Es ven pis dúplex al costat de Parc Güell i prop dels Búnquers de Carmel. Zona molt ben comunicat autobusos, metro, escoles, supermercats, guarderías..El pis consta de 110 metres quadrats distribuïts de la següent manera: Primera planta rebedor i suite amb bany complet. Segona planta ens trobem el menjador ampli de 25 metres, cuina, safareig amb sortida a terrassa d'uns 6 metres. Tercera planta dues habitacions d'elles dobles i un bany complet. Des del menjador podran contemplar les fantàstiques vistes de tot Barcelona i des de les habitacions podran veure al Tibidabo. Aquesta finca disposa de dos ascensors és una 5è planta i al replà només són tres veïns. Disposa d'una plaça de pàrquing l'espai actualment hi ha un cotxe i dues motos. Aparcament opció.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta, on la cohesió social és una realitat. La capital catalana es troba entre les millors ciutats del món en les classificacions de qualitat de vida, seguretat i equitat. Barcelona és una ciutat on viure bé és fàcil. Una ciutat saludable, de clima mediterrani, amb zones verdes i aliments de proximitat. Viure a Barcelona és garantia d'una bona qualitat de vida.

Barcelona té un estil de vida propi que la fa única a tot el món. El seu caràcter mediterrani convida als visitants a anar als barris i conèixer a la seva gent, visitar les platges i els espais naturals i gaudir de l'oci amb una gran oferta cultural, gastronòmica i comercial.

La ciutat té nombroses zones verdes, parcs i jardins repartits per tot el territori. Molt a prop estan les 8.000 hectàrees del parc de Collserola, un dels espais naturals més importants del món al costat d'una ciutat.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 95 m2
Superfície construïda 103 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: