Premià de Mar, Barri Cotet.
Preu de venda: 297.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar
Referència: 88347

Casa independent sense veïns. Habitatge de 120 m2 més 120m2 de terrassa superior i pròpia. Zona tranquil·la i a tres vents. 5 dormitoris, 4 grans. Saló allargat i exterior, amb cuina annexa de 18m2 amb office fins per a 8 persones. Tot reformat i gairebé a estrenar. Bany complet amb acabats actuals. Calefacció, aire condicionat, terres de parquet, tancaments d'alumini i fusteria de roure. La terrassa superior compta amb lloc per al safareig, una cuina nova a estrenar i un bany reformat. Molt assolellada i oberta, on els propietaris han posat barbacoa i es queda tal qual. Ideal per viure sense veïns i amb la comoditat d'una casa.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges, amb gran volum de sorra. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 123 m2
Habitacions 5
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Parquet
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: