CASA AMB PISCINA A TORDERA
Preu de venda: 280.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 91532

Casa a 4 vents situada en urbanització Niàgara, construïda en 2003, sobre una parcel·la de 698 mts, dels quals 243 són superfície construïda.

La planta principal es distribueix en un ampli rebedor, amb saló, menjador amb xemeneia i sortida a una terrassa amb vista al jardí amb piscina i una cuina office.

En la mateixa planta, trobem la zona de nit, en la qual disposa de 4 dormitoris, tres d'ells dobles ,un suite amb banyera i sortida a la terrassa. També consta d'un altre bany amb dutxa.

A través d'una rampa i per unes escales accedim a un ampli garatge, el qual té un bany amb dutxa. Aquest garatge contempla la possibilitat d'ampliar per a fer la casa més gran.

Els acabats són bons; Fusteria sapelly, obertures d'alumini doble cambra i sòls de gres.

Calefacció de gasoil, fibra òptica i reg automàtic en jardí.

La casa està molt ben comunicada per AP 7 amb Girona i Barcelona, a 5 minuts de supermercat, gasolinera, fleca, col·legis, guarderia.

És una urbanització que compta amb tots els serveis i amb tot a mà al carrer principal, no hi ha res igual en la zona!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 243 m2
Superfície construïda 250 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: