Magnifica casa a 3 vents amb piscina, jardí privat i molta privacitat en una de les millors ubicacions del Maresme
Preu de venda: 590.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Vicenç de Montalt - St.V. Montalt
Referència: 92235

DESCRIPCIÓ IMMOBLE:

Magnifica casa a 3 vents amb piscina, jardí privat i molta privacitat en una de les millors ubicacions del Maresme.

Aquesta espaiosa casa té tots els serveis a un pas, amb vista clares des d'on es pot apreciar la mar i a tan sols uns minuts caminant del passeig marítim de Sant Vicenç de Montalt.

Aquesta àmplia casa de 5 habitacions i 3 banys és cantonera, totalment exterior i molt lluminosa, s'accedeix des del carrer a la planta principal on es troba la cuina amb espai per a una taula on poder fer els menjars del dia a dia, un lavabo de cortesia i l'ampli saló menjador des d'on s'accedeix el jardí amb piscina.

A la primera planta trobem tres habitacions, dos dobles amb un bany compartit i l'habitació principal amb bany /suite i armari de paret, des d'aquesta habitació es pot veure el mar.

A la planta superior es troba l'estudi i dues habitacions dobles.

A la planta inferior de la casa trobem una sala polivalent, un safareig i el garatge per a 2 cotxes.

La casa disposa de calefacció, aire condicionat, sòls de parquet i tancaments d'alumini.

Sens dubte un dels millors llocs on viure al Maresme, tranquil·litat, bona connexió tant per carretera com per transport públic amb Barcelona ,és un altre dels punts forts d'aquesta magnífica ubicació.

No deixis escapar l'oportunitat de viure en una zona codiciada i que poques vegades disposa d'habitatges d'aquest tipus a la venda.

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Vicent de Montalt, Sant Vicenç de Montalt en català i de manera oficial, és un municipi de la comarca del Maresme pertanyent a la província de Barcelona, en la comunitat autònoma de Catalunya a Espanya. Situat en el litoral, entre els de Sant Andrés de Llavaneras, Caldetas i Arenys de Mar.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
Superfície construïda 279 m2
Superfície jardí 1 m2
Habitacions 5
Banys 3
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Gas Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: