Fantàstic dúplex esquinero a Alella.
Preu de venda: 680.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Alella
Referència: 92280

Us volem presentar aquest magnífic dúplex de recent construcció en una comunitat amb tan sols 6 veïns situat en una de les millors zones d'Alella amb 3 terrasses, 3 places de pàrquing i zona comunitària amb piscina.. L'habitatge es distribueix de la següent manera.

En planta principal podem trobar un ampli menjador de 30m2, la cuina completament equipada, dues habitacions individuals i un bany complet. En la planta superior trobem la zona de nit amb una habitació doble amb bany tipus suite i una altra habitació individual amb un altre bany.

Esment a part mereixen les 3 grans terrasses on podem gaudir de les magnífiques vistes de tot l'entorn.

Sòls de parquet, portes lacades en blanc, fusteria exterior d'alumini i aire condicionat per conductes en tot l'habitatge completen l'interior.

Les 3 places de pàrquing i l'espectacular zona comunitària amb piscina fan d'aquest dúplex un habitatge de somni.

No ho dubti i visiti la seva futura llar!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

El Masnou us captivarà per les platges de gran bellesa, el ric patrimoni arquitectònic modernista i l'àmplia oferta gastronòmica.

Situat entre la mar Mediterrània i les vinyes de la DO Alella, a vint minuts de Barcelona, El Masnou és un poble que ha crescut a la vora de la costa, la qual cosa ha marcat la seva estreta relació amb la mar.Passejar pel costat de la mar, conèixer els racons del barri antic, on encara es respira la història de la vila, i es pot assaborir un bon menjar són algunes de les experiències de les quals podrà gaudir .

Es caracteritza pel clima mediterrani, amb estius calorosos i hiverns temperats.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 150 m2
Superfície construïda 181 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: