Casa a 4 vents a urbanització a Lloret de Mar
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Lloret de Mar
Referència: 92517

Casa a 4 vents de 100 m2, en una parcel·la de 405 m2, molt ben ubicada, orientada al sud-oest.

Distribuïda en ampli rebedor, menjador molt lluminós i en zona nit 3 dormitoris, els tres dobles, i bany complet.

jardí amb piscina i un segon bany per a aquesta zona; bonic porxo a la part davantera de la casa, i garatge

Casa molt ben conservada, per entrar a viure. No deixeu de visitar-la, oportunitat per preu i zona. No hi ha res igual!!!!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Lloret de Mar, situat a 60 minuts de Barcelona ia 20 minuts de l'aeroport de Girona, acull tot l'any turistes que busquen el sol, la platja i els paisatges idíl·lics de la Costa Brava.

La població, que és a una mitjana de 2 hi 45 minuts d'avió de qualsevol capital europea, és molt a prop de diversos llocs d'interès, com el museu Dalí, a Figueres, la Sagrada Família d'Antoni Gaudí, a Barcelona, ​​o el circuit d´automobilisme de Montmeló.

El clima suau permet gaudir tot l'any del territori i de nombroses possibilitats turístiques i d'oci. Amb una massa forestal de 27 km2 i 9 km de costa, ofereix una multitud de llocs per descobrir: platja però també senders i bosc on poder fer excursions i gaudir de la natura autòctona de la zona.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L´equip d´assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
superfície útil 100 m2
Superfície construïda 116 m2
Superfície jardí 300 m2
Superfície parcel·la 405 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Terrazo
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: