FABULOSA CASA A 4 VENTS A PINEMAR
Preu de venda: 479.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Pineda De Mar - Pinemar
Referència: 88486

Aquesta casa està ubicada a la població de Pineda de mar. Molt propera a tots els serveis amb molt bona combinacio.

En aquesta casa trobaràs totes les comoditats que estaves buscant. Tenim una construció d'311m2 en una parcel·la de 490m2. Amb molt bones vistes i ambient. Disposa d'ascensor interior per a totes les plantes .. Disposa de 3 dormitoris dobles més el sota coberta. Al saló tenim sortida a la terrassa amb jardí. Cuina àmplia amb sortida a una altra terrassa amb jardí i piscina. Una cambra de bany complet.

A la planta primera tenim tres dormitoris dobles un d'ells suite. I un altre bany complet. Totes les estances totalment exteriors i amb bona orientació i vistes.A la planta segona tenim un altre dormitori tipus sota coberta amb sortida a un solàrium. I una habitació  per la rentadora i planxa.

Aquesta  fantàstic habitatge té una gran piscina d'obra amb una zona ajardinada i zona de solàrium. Disposa de pàrquing per a dos cotxes i també un saló d'hivern amb llar de foc i un bany.

L'habitatge està a punt  per entrar a viure-hi.  impecable .. Si el que busca és un habitatge com aquest no perdis l'oportunitat de visitar-lo. 

És una casa de somni!!!!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 311 m2
Superfície construïda 332 m2
Superfície jardí 490 m2
Habitacions 4
Banys 4
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cirerer
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica En tràmit
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: