Casa en Arenys de Munt.
Precio de venta: 600.000 €
Compartir en redes sociales
Chalet | Arenys de Munt
Referencia: 80566



Esta ubicada en una zona muy tranquila y bien comunicada, a 5 minutos de la parada de bus y a 10 minutos andando del centro del pueblo. La casa se compone de 2 plantas con gran salón-comedor con chimenea, cocina office de mas de 15m2, 5 habitaciones y 3 baños. Ademas cuenta con un apartamento de 1 habitación, comedor, cocina y baño anexo a la casa.

Finca del 1991, en buen estado, soleada, con calefacción y bonitas vistas despejadas.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Arenys de Munt és un municipi situat al sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agafat a la Riera, és a 4 km d'Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda força ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d'Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, darrerament, amb l'A-19, que s'acosta al límit meridional del municipi

 És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d'entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d´on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l´excés d´aigua cap al mar). Un lloc per descobrir la tradició de les puntes i tastar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Características
Superficie construida 450 m2
Superficie jardín 840 m2
Habitaciones 6
Baños 4
Calefacción Gas ciudad
Garajes
Carp. Interior Madera
Estado Bueno
Tipo de suelo Gres
Garaje
Calificación Energética En trámite
Vídeo Promocional
Situación aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si quieres hablar con nosotros, te invitamos a visitarnos en cualquiera de nuestras oficinas. También puedes contactarnos por teléfono o correo electrónico. Te esperamos para poder empezar a ofrecerte soluciones.

Desarrollado por: