Casa de poble de 2 plantes a Vilassar de Dalt.
Preu de venda: 340.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 96266

Des d'URBENIA us volem presentar aquesta encantadora casa de poble de dues plantes, situada en ple centre de Vilassar de Dalt, que combina a la perfecció la tradició arquitectònica amb les comoditats modernes.

En travessar la porta principal, et rebran les càlides textures de les bigas de fusta vistes, que li confereixen un caràcter acollidor i autèntic a l'habitatge. La planta baixa alberga un espaiós menjador que flueix cap a una cuina totalment equipada amb sortida a galeria actualment utilitzada com a safareig. Un bany complet amb dutxa i un ampli traster sota escala completen aquesta planta.

En la planta superior descobriràs 2 habitacions dobles, cadascuna amb el seu propi encant. Una d'elles compta amb una terrassa privada, un racó tranquil per a gaudir de l'aire fresc. La tercera habitació és individual i inclou un entresolat que afegeix un toc únic i funcional.

L'aire condicionat per als dies calorosos d'estiu i la calefacció a gas per als freds dies d'hivern, asseguren un ambient agradable durant tot l'any.

La fusteria exterior d'alumini que simula fusta, proporciona no sols un toc estètic, sinó també eficiència energètica.

Situada en el cor del centre històric, la casa es beneficia de la proximitat a tots els serveis locals, botigues i llocs d'interès, convertint-la en una llar ideal per a aquells que busquen la combinació perfecta entre comoditat i encant tradicional. Aquesta casa de poble captivadora es presenta com una llar acollidora i plena de caràcter, on la història i la modernitat s'entrellacen de manera harmoniosa.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-la!!!

Característiques
superfície útil 90 m2
Superfície construïda 100 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: