Casa a Vilassar de Dalt !!
Preu de venda: 365.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 96433


Bonica casa amb encant a la zona alta de Vilassar de Dalt , amb unes vistes espectaculars sobre el poble que arriben fins a la mar.L'habitatge consta de dues plantes.

A la planta baixa trobem un saló-menjador dividit en dos espais per a una major comoditat. El menjador es troba situat al costat de la cuina i disposa de llum natural durant tot el dia i el saló, situat en l'altre ala de la casa, és ideal per a relaxar-se i passar temps en família. La planta baixa es completa amb una cuina amb rebost i un bany complet amb banyera.

A la planta superior trobem 2 habitacions dobles (una d'elles amb sortida a terrassa) i 1 habitació individual.

Calefacció a gas, fusteria exterior d'alumini i traster.

No ho dubti més i contacti'ns per a més informació!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Dalt,és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Barcelona i es troba a la comarca del Maresme, localitzat entre els municipis de Cabrils, Orrius, Premiá de Dalt i Vilassar de Mar. Està situat a uns deu quilòmetres de Mataró, capital de la comarca i a uns vint quilòmetres de Barcelona. Té una extensió majoritàriament de terreny muntanyenc, amb diversos cims de la Serra de la Marina.es un poble mil·lenari. A Vilassar de Dalt trobem diversos llocs d'interès cultural.se destaca el seu castell, el qual va ser declarat monument històric artístic en 1931 ,i museus.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 103 m2
Superfície construïda 114 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: