Àtic dúplex a Masnou centro
Preu de venda: 432.500 €
Comparteix aquest immoble
Pis | El Masnou - Centro
Referència: 96604

Aquest àtic dúplex al centre de Masnou és espectacular. Amb una ubicació privilegiada, a prop de tots els serveis ia pocs minuts de la platja i l'estació de tren, aquesta propietat ofereix una qualitat de vida.

En entrar a la vivienda, trobem un saló menjador lluminós i ampli amb una moderna cuina oberta equipada amb electrodomèstics d'alta gamma. A la planta baixa, també disposa de dues acollidores habitacions individuals que comparteixen un bany complet, perfectes per allotjar familiars o convidats.

Pujant a la planta superior, ens sorprèn la impressionant habitació doble tipus suite, amb un luxós bany complet i un espaiós vestidor. Des d´aquesta habitació, s´accedeix a una assolellada terrassa solàrium amb vistes panoràmiques sobre Masnou i el mar, ideal per relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat de l´entorn.

Els acabats d´aquesta propietat són d´alta qualitat, amb terres de parquet, fusteria exterior d´alumini i aire condicionat amb bomba de calor per proporcionar el màxim confort en qualsevol època de l´any. La finca compta amb ascensor i dues places de pàrquing opcionals no incloses en el preu, cosa que garanteix una comoditat extra per als propietaris.

Aquest àtic dúplex és l'elecció perfecta per a aquells que busquen una llar moderna i elegant en una ubicació privilegiada. No perdis l'oportunitat de visitar-lo i enamorar-te de cada racó d'aquesta propietat meravellosa. Contacta amb nosaltres avui mateix per concertar una visita! Urbenia Serveis Immobiliaris està a la teva disposició per ajudar-te en tot allò que necessitis.

Pis+ traster: 432.500€

Parking:29.500€

També l’opció de lloguer de les dues places per 120€ al mes, amb la possibilitat de fer contracte de lloguer amb opció a compra.

Característiques
superfície útil 130 m2
Superfície construïda 144 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Noguera
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: