Preciosa casa en Fogars de la Selva
Preu de venda: 235.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Fogars De La Selva
Referència: 92333

En Fogars de la Selva, casa de 150 mts sobre parcel·la de 857, tota en una planta , amb 4 dormitoris dobles i dos banys ,un de cortesia i un complet. Àmplia cuina totalment reformada amb sortida a zona barbacoa i gran saló menjador amb xemeneia ens dona accés a la terrassa, per la qual accedim a zona amb piscina, i un altre bany complet.
Molt ben situada en zona molt tranquil·la, i molt prop de supermercat restaurant, forn de pa, gasolinera, perruqueria, ferreteria, a 5 km de Tordera i poble ,a 8km de Blanes No deixi de visitar-la !

UBICACIÓ I VOLTANTS:
Fogars de la Selva, municipi prop del Montnegre i de Tordera. Lloc de masies disperses i de tradició agrícola on es respira pau en qualsevol racó. Lloc ideal per a un altre estil de vida al costat de la muntanya però prop de la gent del Maresme.

Necessites vendre el teu habitatge?
Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.
L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.
Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 185 m2
Superfície construïda 150 m2
Superfície parcel·la 857 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Faig
Tipus de terra Terrazo
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: