Casa adossada a Vilassar de Dalt !!
Preu de venda: 488.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 95457

Descobreix la teva casa ideal per a una gran família , a l'encantador poble de Vilassar de Dalt.

Aquesta espectacular residència de somni compta amb amplis espais i comoditats,  per a satisfer totes les necessitats de la teva família.

Amb un total de 5 dormitoris i 3 banys, aquesta casa t'ofereix un espai generós i acollidor perquè cada membre de la família gaudeixi de la seva pròpia privacitat, a més compta amb l'avantatge de tenir 2 menjadors i 2 cuines, la qual cosa facilita l'organització de menjars i reunions familiars.

Una de les característiques destacades d'aquesta propietat és el seu gran jardí de 90 metres quadrats, on podràs relaxar-te i gaudir de l'aire lliure, el jardí inclou una refrescant piscina privada, perfecta per als dies calorosos d'estiu, diverses terrasses que et permetran gaudir de moments a l'aire lliure, en diferents ambients, l'orientació de la casa garanteix una abundant il·luminació natural i un bany de sol durant tot el dia.

Aquesta magnífica residència es distribueix en tres plantes, la qual cosa proporciona un espai addicional i una excel·lent organització, a més compta amb un garatge privat, brindant comoditat i seguretat per als teus vehicles.

Per al teu confort, la casa està equipada amb calefacció de Gas ciutat, garantint un ambient càlid i acollidor durant els mesos més freds, també compta amb un sistema de fil musical, que et permetrà ambientar cada racó de la casa amb la teva música favorita.

En resum, aquesta casa és la llar perfecta per a una gran família, amb les seves àmplies habitacions, múltiples àrees comunes, gran jardí amb piscina privada i totes les comoditats necessàries per a gaudir d'una vida còmoda i plaent.

Vine i descobreix la casa dels teus somnis a Vilassar de Dalt!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 210 m2
Superfície construïda 220 m2
Superfície jardí 90 m2
Superfície parcel·la 166 m2
Habitacions 5
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: