Casa en venda a Mataró, Barcelona (Urb. Mataró)
Preu de venda: 515.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Mataró - Urb. Mataró
Referència: 95686

Casa a la Urbanització Can Valldeix , ideal per a grans famílies o canvis a casa gran !!, a uns metres del Centre Atletic Laietania, amb 1100m2 de parcel·la i un habitatge de 330m2 en dues plantes, més un garatge de 160m2 bastant diàfan.

La casa compta amb una pujada per al cotxe, que ens porta al garatge, de 160m2 amb diverses dependències i un lavabo.

L'entrada a la casa es pot accedir des del garatge o porta d'entrada, compta amb un saló de 30m2 amb molta llum i xemeneia, la cuina és enorme, amb una zona office espaiosa per a tota la famila, que a més compta amb una altra xemeneia pels mesos d'hivern.

Compta amb una habitació a la part de baix, lavabo nou i un porxo de 36m2 cantoner, amb un mirador espectacular.

La part de les habitacions estan a la planta superior, amb tres dobles i un bany complet.

Té una terrassa solarium de 30m2 ,que encara milloren les vistes al mar.

Disposa d´una piscina pròpia, a un lloc de la casa molt especial, gairebé com un sky line sobre Mataró, zona de barbacoa i pícnic per a ús de reunions familiars.

Una meravella de casa , que molt aviat tindrà nous propietaris ja que ens ha agradat molt !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 300 m2
Superfície construïda 327 m2
Superfície parcel·la 1.100 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: