Pis enfront del mar al Masnou !!
Preu de venda: 465.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | El Masnou
Referència: 96399

PRODUCTE APIALIA

Pis en venda amb impressionants vistes al mar.

Aquest habitatge enfront del mar compta amb una orientació lluminosa que permet gaudir de la llum natural durant tot el dia.

En entrar, et rebran un ampli rebedor i un saló d'àmplies dimensions.

El pis compta amb 4 habitacions, encara que actualment s'utilitzen 3 habitacions i 2 lavabos, un amb plat de dutxa i un altre amb banyera, la cuina tipus office inclou una barra per a 4 cadires, ideal per a esmorzar o gaudir de menjars ràpids, a més l'habitatge compta amb una terrassa/balcó d'aproximadament 9m2, perfecta per a relaxar-se i gaudir de les vistes al mar. L'edifici compta amb una zona comunitària que inclou 3 piscines, una d'aigua salada, una tipus olímpica i una infantil, perfectes per a gaudir en família o amb amics, també trobaràs 3 pistes de tennis, un camp de futbol amb gespa, una pista de básquet i un club social tipus bar, les zones ajardinades brinden un ambient tranquil i relaxant, a més el pis inclou un pàrquing per a cotxe mitjà, un traster comunitari i un traster per a bicicletes.

La ubicació d'aquest pis és excel·lent, amb una comunicació fàcil a través de l'autopista i la nacional II, es troba a tan sols 15 minuts en autopista de Barcelona, a més es troba envoltat de col·legis i zones verdes, està aprop de la platja i del tren.

El preu no inclou impostos ni despeses d'escripturació.

No perdis l'oportunitat de viure en aquest meravellós lloc amb vistes al mar !!

Característiques
superfície útil 104 m2
Superfície construïda 150 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Estat
Ascensor Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: