Pis d´Obra Nova a Masnou Centro
Preu de venda: 475.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | El Masnou - Centro
Referència: 96603

Descobreix aquesta impressionant joia immobiliària que Urbenia Serveis Immobiliaris té per a tu. Aquest magnífic àtic dúplex en ple cor de Masnou és una oportunitat única que no pots deixar passar. Situat prop de tots els comerços, serveis i a només 5 minuts de l'estació de tren i de la platja, la seva ubicació privilegiada el converteix en un lloc ideal per viure.

En entrar a la propietat, et sorprendrà el espectacular saló menjador que et dóna la benvinguda. La cuina office semioberta està equipada amb electrodomèstics de les millors marques, la qual cosa la converteix en el lloc perfecte per gaudir de delicioses menjades en família. A la planta baixa, també trobaràs una habitació suite amb bany complet i armari encastat, a més de dues habitacions individuals i un altre bany complet per a una major comoditat.

Pujant a la planta superior, descobriràs una sala polivalent amb teulada de 16 m2 amb sortida a una terrassa que ofereix unes vistes realment espectaculars. És l'espai ideal per relaxar-te i gaudir de moments inoblidables amb els teus éssers estimats.

Els acabats de primera qualitat d'aquest àtic dúplex són evidents en cada detall. L'aire condicionat amb bomba de calor et mantindrà fresc a l'estiu i càlid a l'hivern, mentre que els terres de gres i la fusteria exterior d'alumini afegeixen un toc d'elegància i modernitat a l'habitatge.

2 PLACES DE PÀRQUING OPCIONALS A LA MATEIXA FINCA AMB I SENSE TRASTER

No esperis més per fer d'aquest habitatge el teu nou oasi urbà. Contacta amb nosaltres i t'acompanyarem en una visita guiada perquè puguis apreciar totes les meravelles que aquesta propietat té per oferir. Urbenia Serveis Immobiliaris t'espera per fer dels teus somnis una realitat!

Aquest immoble únic en la seva classe reuneix totes les característiques que busques en el teu proper llar. Estàs preparat per donar el pas i fer d'aquest àtic dúplex el teu nou refugi a Masnou? No ho dubtis més, contacta'ns avui mateix i fes realitat el somni de tenir l'habitatge dels teus somnis. T'estem esperant!

Característiques
superfície útil 94 m2
Superfície construïda 110 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (C) MOSTRA
Llum Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: