Notícies
dimarts, 7 de maig de 2019

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig celebrem la jornada de portes obertes de la promoció Brises del Maresme, a Arenys de Mar. L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 19h, ininterrompudament, al punt de venda de la promoció (C/Joan Monjo i Pons, 36). El cotxe és necessari per l'accés; aparcament disponible. No es requereix demanar cita prèvia. Convidem a tots els interessats a apropar-s’hi, per poder rebre més detalls sobre els immobles disponibles, així com el plànol i el detall personalitzat de les formes de pagament d’aquells immobles desitjats. A part, se servirà un piscolabis amb productes de la zona.

dijous, 4 d’abril de 2019

La construcció s’ha reanimat en els darrers mesos, i en l’actualitat hi ha molta oferta d’habitatges d’obra nova. Normalment ubicats a la perifèria de pobles i ciutats, els edificis de nova construcció ofereixen uns atractius difícils de trobar en els de segona mà: distribucions funcionals i modernes, acabats de qualitat, equipaments com aire condicionat, calefacció o domòtica, instal·lacions comunitàries…

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    93 115 14 11
    info@urbenia.es
    Desenvolupat amb: