Notícies
dimecres, 27 d’octubre de 2021

Forma't i professionalitza't en una agència líder al sector.

dilluns, 27 de setembre de 2021

Volem ampliar el nostre equip d'assessors immobiliaris.

dimarts, 20 d’abril de 2021

Vols vendre el teu immoble? Aquesta vegada t'oferim alguna cosa més que el millor dels serveis. 

dimarts, 29 de setembre de 2020

Ideal per portes, caixers automàtics, intèrfons, transport públic... Porta'l amb tu a tot arreu per minimitzar el risc de contagi.

dijous, 24 de setembre de 2020

La Llei 11/2020 del 18 de setembre, emesa pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, s'aplica en els nous contractes de lloguer de residència permanent en poblacions de més de 20.000 habitants.

dimarts, 8 de setembre de 2020

A partir del mes de setembre actualitzem el nostre horari d'atenció al client.

dilluns, 31 d’agost de 2020

A partir d'ara us atendrem al C/De la Mercè, 12

diumenge, 17 de maig de 2020

A partir de demà, dia 18 de maig, podrem realitzar visites als nostres immobles amb els clients que ho desitgin. Així ho han comunicat els Col·legis i Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya en la seva última notificació oficial (disponible aquí).

dijous, 14 de maig de 2020

A Urbenia ens estem preparant per al nostre retorn passada la pitjor etapa del Covid-19. Hem vist la necessitat de canviar moltes coses del nostre dia a dia, algunes de les quals suposaran una millora significativa de cara a el futur. I ara ... volem compartir-les amb vosaltres!

dimarts, 5 de maig de 2020

Llegeix les noves mesures de seguretat per protegir-nos del Covid-19

dilluns, 6 d’abril de 2020

Fins al final de l'estat d'alarma, el nostre horari d'atenció telefònica serà de 09.00h a 14.00h de dilluns a divendres. També poden escriure'ns un correu electrònic a info@urbenia.es. Recordin que les nostres oficines romandran tancades, però que tot el nostre equip segueix operatiu des de casa! Cuideu-vos molt. 

divendres, 13 de març de 2020

Tanquem temporalment les nostres oficines i anul·lem visites.

dimecres, 15 de gener de 2020

Aquest 2020 comencem amb moltes, moltes, ganes. I no hi ha millor mostra d'això que el recent canvi d'ubicació de les nostres oficines centrals a Mataró i, ara també, la renovació de tota la nostra imatge corporativa. El perquè i el fons de tot això ens ho explica el nostre Gerent i màxim responsable de l'empresa, en Beni García. No us perdeu la seva entrevista!

dimarts, 31 de desembre de 2019

Aquest final d'any ens estem preparant per a grans canvis.

dilluns, 2 de desembre de 2019

A Urbenia ens estem preparant per nous canvis, i no poc emocionants.

divendres, 7 de juny de 2019

Apialia vol dir col·laboració, sinergia efectiva, gestió conjunta i optimització de resultats. I per això estem molt contents d’anunciar la nostra incorporació en aquesta xarxa de professionals immobiliaris del Maresme.

divendres, 31 de maig de 2019

La nova llei hipotecària entrarà en vigor el pròxim 16 de juny. Arriba amb tres anys de retard i com a conseqüència de la necessitat d'adaptar-nos a la normativa europea. El seu objectiu principal és protegir millor al client i reduir els litigis. Com?

divendres, 24 de maig de 2019

Els que formem part del sector immobiliari som els primers que som conscients de la “imatge negativa” que envolta la nostra professió. És una imatge que s’ha creat al llarg del temps; i segurament no hi falten motius. Si bé és cert que en el passat hi va haver poc control i certa relaxació en les bones pràctiques per part de moltes agències, també ho és que amb els darrers anys el nostre sector s’ha professionalitzat moltíssim.

divendres, 17 de maig de 2019

Hi ha moltes petites coses que podem canviar en el nostre dia a dia per aconseguir reduir la despesa de la nostra llar. Accions que ens poden ajudar a estalviar i també tenir una vivenda més saludable i sostenible. Aquí us deixem alguns consells.

dimarts, 7 de maig de 2019

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig celebrem la jornada de portes obertes de la promoció Brises del Maresme, a Arenys de Mar. L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 19h, ininterrompudament, al punt de venda de la promoció (C/Joan Monjo i Pons, 36). El cotxe és necessari per l'accés; aparcament disponible. No es requereix demanar cita prèvia. Convidem a tots els interessats a apropar-s’hi, per poder rebre més detalls sobre els immobles disponibles, així com el plànol i el detall personalitzat de les formes de pagament d’aquells immobles desitjats. A part, se servirà un piscolabis amb productes de la zona.

dilluns, 29 d’abril de 2019

Hi ha diversos estudis que demostren els beneficis de les flors i de les plantes en el nostre entorn en el dia a dia. Aquesta setmana molts de vosaltres haureu omplert menjadors, cuines i despatxos amb roses i rosers de Sant Jordi, així que segurament tindreu molt vives les sensacions que poden provocar. 

divendres, 19 d’abril de 2019

Abans de començar a buscar la teva nova llar, és molt important que tinguis clar quin és el teu pressupost. A Internet hi ha moltes eines que et poden ajudar, però el millor és que et deixis assessorar per un professional, si més no en aquest primer punt, que és clau. Perquè el pressupost definirà en gran part tot el teu procés de compra; i no encertar-lo des del principi pot fer que aquest procés es faci massa llarg i feixuc.

divendres, 12 d’abril de 2019

Després de l’esclat de la gran crisi del 2008, el consumidor va agafar por a la compra. I això va passar en un país on el 78% de la població prefereix comprar que llogar, a diferència de grans països europeus com Alemania, on aquesta mitja baixa fins al 50%. En l’actualitat, però, el mercat del lloguer està saturat. Poca oferta, preus desorbitats, contractes de poca durada, condicions en alguns casos abusives… així que molta gent torna a plantejar-se la compra com a primera opció.

dijous, 4 d’abril de 2019

La construcció s’ha reanimat en els darrers mesos, i en l’actualitat hi ha molta oferta d’habitatges d’obra nova. Normalment ubicats a la perifèria de pobles i ciutats, els edificis de nova construcció ofereixen uns atractius difícils de trobar en els de segona mà: distribucions funcionals i modernes, acabats de qualitat, equipaments com aire condicionat, calefacció o domòtica, instal·lacions comunitàries…

divendres, 29 de març de 2019

Internet ha revolucionat la societat en què vivim. Ens relacionem i socialitzem d’una manera molt diferent de la de fa una dècada. El mòbil s’ha convertit en un acompanyant imprescindible i podem estar informats de qualsevol esdeveniment arreu del món al minut. En aquest entorn, un dels àmbits més afectats i encara canviants és el del consum.

dimecres, 20 de març de 2019

Estem molt contents d'anunciar l'obertura de la nostra nova oficina a Pineda de Mar. Fa poc més d'un any que vam començar aquest projecte d'expansió a la zona nord del Maresme.

divendres, 15 de març de 2019

Tots els que han comprat un habitatge sabran que el tràmit hipotecari és tant o més feixuc que la cerca de l’immoble desitjat. T’introduïm uns quants conceptes claus per fer una bona elecció del préstec que et permetrà comprar la teva futura llar.

divendres, 15 de febrer de 2019

L'estat de conservació d'un immoble és un condicionant clau per a la seva venda. En moltes ocasions, l'habitatge reuneix tots els requisits que esperen els futurs compradors, però acaben descartant-lo perquè el seu pressupost no arriba per comprar-lo i arreglar-lo. Ara les regles del joc canvien a favor tant de compradors com de venedors.

dilluns, 4 de febrer de 2019

Urbenia ha signat un acord de col·laboració amb Betterplace, una potent eina de valoracions immobiliàries. Es tracta d'una plataforma 100% en línia que recull dades de portals immobiliaris i de fonts d'estadístiques oficials com l'INE per oferir informació sociodemogràfica clau en la realització d'estudis de mercat. 

    Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

    93 115 14 11
    info@urbenia.es
    Desenvolupat amb: