Qui som

No som venedors, som assessors

Urbenia Serveis immobiliaris neix loctubre del 2009, moment en què esclata la coneguda crisi immobiliària. Molts pensaran que engegar un projecte immobiliari en un context així és arriscat i temerari; però ho vam voler plantejar duna manera molt diferent.

Urbenia havia de trencar amb lestereotip negatiu del sector. Per aconseguir-ho, vam donar molta importància al factor humà. Necessitàvem crear un equip dassessors professionals, i no de venedors. Un equip que ens permetés guanyar-nos la confiança dels nostres clients i, al mateix temps, demostrar-los la nostra efectivitat per guanyar també la seva fidelitat.

El món immobiliari, encara que no ho sembli, és tan canviant com qualsevol altre, i per això també havíem de ser versàtils, emprenedors i creatius. Passats els anys, veiem que vam agafar el camí correcte.

Hem evolucionat molt des que vam obrir la nostra primera agència a Mataró (El Maresme, Barcelona). Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus; amb la infraestructura i lexperiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer dhabitatges.

Lequip dassessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Gràcies a això, som àgils i efectius en el tancament doperacions, aconseguint el finançament que necessiten els nostres clients compradors; en el disseny i creació de campanyes publicitàries pròpies; en la comercialització integral de noves promocions; i en la gestió unificada de la cartera immobiliària de diferents entitats bancàries que confien en nosaltres.

En definitiva, tenim la gran sort de treballar cada dia amb la convicció que estem oferint un servei de qualitat i transparent, basat en el know-how danys dexperiència, i en laplicació de tots els recursos al nostre abast perquè el client quedi satisfet. Perquè la clau del nostre èxit radica justament en això, en els nostres clients.

Sigui el que sigui el que necessites, si té a veure amb el món immobiliari, confia en Urbenia. No et decebrem.

Beni Garcia
CEO d'Urbenia
Col·legiat 6757 del Col·legi dAgents Immobiliaris de Catalunya
Membre del Council of Residential Specialists (CRS)

Els nostres assessors


Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

93 115 14 11
info@urbenia.es
Desenvolupat amb: