Serveis

El difícil no és vendre, és fer-ho fàcil

El nostre catàleg de serveis és tan ampli i variat com ho són les necessitats dels nostres clients. Així és com ens hem professionalitzat al llarg dels anys, i continuem fent-ho.

A Urbenia Serveis Immobiliaris estem preparats per fer fàcil el complicat; un valor fonamental per a nosaltres, cultivat amb anys d'experiència. I no menys important, ho fem establint relacions de confiança amb els nostres clients.

Els següents són els nostres serveis més destacats, però no els únics. Li garantim que l'ajudarem amb qualsevol necessitat immobiliària o tràmit hipotecari.Valoracions i informes de mercat

Disposem de les millors eines professionals per a l'elaboració de valoracions i informes immobiliaris. Comptar amb informació de qualitat és clau per iniciar amb bon peu qualsevol operació.

Venda d'immobles

Acompanyem a venedors i compradors des del principi fins al final, començant pel reportatge audiovisual de limmoble i la posada en marxa de la campanya publicitària, i acabant per la firma a notaria i l'assessorament postvenda.

Lloguer d'immobles

Donem resposta ràpida a totes les sol·licituds i filtrem els clients potencials. Ens encarreguem de la signatura, el canvi de titularitat dels subministraments, la liquidació d'impostos i la tramitació d'assegurances.

Tramitació d'expedients de compravenda i lloguer

També oferim la gestió de tancament d'operacions per a clients externs interessats exclusivament en aquesta fase. Ideal, per exemple, per a propietaris que venen pel seu compte, però que prefereixen deixar en mans d'un professional la formalització de loperació.

Consultoria hipotecària

Som de les poques agències que comptem amb un departament exclusiu de finançament. Per a les nostres operacions i també per a les externes. Treballem amb totes les entitats per tal de garantir el crèdit, sempre buscant les millors condicions i garanties per als nostres clients.

Comercialització d'obra nova

Tenim un equip expert i amb amplis coneixements tècnics sobre aquest camp tan concret. A nivell publicitari, donem també un tracte diferencial a les promocions, amb planificacions, accions i campanyes específiques.

Gestió d'actius bancaris

Diverses entitats i fons d'inversió confien en Urbenia per a la comercialització de les seves carteres. Troben en nosaltres un aliat eficaç i versàtil, que manté una comunicació activa sobre l'estat de la venda i prioritza accions segons les seves necessitats.

Assessorament en inversions

Gràcies als nostres coneixements sobre el terreny, podem assessorar amb fiabilitat a inversors que busquen oportunitats de negoci. Elaborem estudis de viabilitat i rendibilitat, i posteriorment, si el client ho requereix, podem conduir tota l'operació.

Lloguer vacacional

Amb l'èxit de plataformes com Airbnb o HomeAway, són cada vegada més els propietaris que es plantegen el lloguer vacacional. Per als que encara desconfien del món online, nosaltres som la seva millor alternativa. Ens encarreguem de tota la gestió i els tràmits necessaris.

Certificats

Certificats Energètics, Cèdules d'Habitabilitat i Inspeccions Tècniques d'Edificis. Tots són indispensables per poder vendre i/o llogar un immoble avui dia. El nostre equip d'arquitectes ens garanteix una execució professional, ràpida i a un preu competitiu.

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

93 115 14 11
info@urbenia.es
Desenvolupat amb: