CASA en Arenys De Mar
Preu de venda: 520.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys De Mar - 1a línia mar
Referència: 41296


540 m2 en total, amb possibilitat de pujar d'altura i de construir pisos, dues cases o qualsevol altre tipus de construcció.

Actualment hi ha un bar de dues plantes amb terrassa i zona comercial de locals.

Ideal inversors per la seva ubicació.


UBICACIÓ I VOLTANTS

El nucli urbà d´Arenys de Mar és a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, ja sigui per la carretera N-II o per l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts. El Port d´Arenys és un dels més importants de la costa catalana. Tot el litoral arenyenc està vorejat per extenses platges que quedin emmarcades pels turons que arribin fins a la vora del mar. Hi ha una Àrea Bàsica de Salut, un Institut de Batxillerat, una Escola Superior d'Avicultura, una Escola de Música i diverses escoles de puntaires que ara són espai d'oci i record de la florent indústria que hi va haver fa un segle. Arenys rep durant tot l'any la visita de centenars d'escolars i nombroses excursions de gent gran. Els atractius artístics i arquitectònics, els museus, el port i tot allò que envolta el mite de Sinera creat per Salvador Espriu són bons arguments per arribar a Arenys de Mar.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Inmobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L´equip d´assessores està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o ven a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,PRÈMIA DE MAR,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
Superfície construïda 540 m2
Calefacció
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: