CASA EN PREMIA DE MAR
Preu de venda: 556.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premiá de Mar - Sol i Mar
Referència: 41546
XALET UNIFAMILIAR AMB JARDÍ A 4 VENTS AL CENTRE DE LA POBLACIÓ

PREMIA DE MAR. CENTRE. Un dels problemes que sempre trobem quan aspirem a comprar un xalet és la distància entre les urbanitzacions i el centre de la població. Aquest haver de proveir les rebost per tot el mes per no tenir cap ensurt. Aquest temor per oblidar-nos qualsevol cosa que ens faci falta perquè no podrem tornar a per això dins dels nostres horaris.
L'únic problema que ens quedarà quan acabem de llegir serà posar una excusa vàlida, ja que tota la resta està solucionat en aquest habitatge.
Espectacular jardí que envolta tota la propietat. Prepara una barbacoa a la part posterior en la intimitat, seu al gaudir-la en la seva terrassa davantera de 16 m2, i contempla des d'allà les seves clares a vista a la seva verd jardí, amb la seva ametller en flor i respira aire al centre de Premia.
Construcció de 217 m2, repartida en 4 plantes. La planta a nivell, és àmplia i espaiosa, des del seu distribuïdor amb lavabo de cortesia, fins a la seva Saló de 40 m2 amb llar de foc passant per la seva cuina office de més de 30 m2. Il·luminats estades, a punt per acollir a tota la família. Amb sortida directa a tota la zona enjardinada des de qualsevol dels seus punts.
Accedim a la primera planta des del Saló. Detall a l'escala de vitrall a color donant pas a llum exterior. Planta amb 3 dormitoris. La suite principal, és en ella mateixa un racó privat. Amplis metres d'alcova amb bany incorporat i accés directe a balcó orientat al jardí i amb vistes al mar. Disposarem de bany general complet, per a les altres habitacions dues dobles i exteriors.
La seva golfes, un últim nivell totalment practicable i espaiós amb alts sostres i molta il·luminació. Habitació polivalent i solàrium a nivell de 20m2 amb magnifiques vistes a les costes Barcelonines, al port de Barcelona i a Montjuïc.
Com a conjunt complet, comptarem amb les seves edificacions adjuntes com la cambra de quefers ubicat a la zona exterior al qual accedirem per la zona enjardinada que compta amb la seva pròpia terrassa per poder tendir a l'aire fresc o com una tercera terrassa auxiliar. Sense oblidar dóna la planta soterrani, amb entrada directa a la casa des de la zona de pàrquing i traster.
Si a més comptem amb tots els serveis i equipaments públics, calculem que arribar a l'estació i de la costa ens costarà uns minuts a peu. I que gaudeix d'una excel·lent comunicació, amb les principals carreteres de la comarca ... Les excuses sobren.
Veure-la és voler-la, i nosaltres te la hem aconseguit.

UBICACIÓ I VOLTANTS :
Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges, amb gran volum de sorra. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.
Premià de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!

Necessites vendre el teu habitatge?
Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.
L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.
Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
Superfície construïda 217 m2
Superfície jardí 356 m2
Superfície parcel·la 356 m2
Habitacions 3
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Interior Alumini
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: