EN EXCLUSIVA !! Masia a l'entrada d'Arenys de Munt.
Preu de venda: 222.500 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys de Munt
Referència: 83184



Peça única i molt especial, us presentem en exclusiva aquesta preciosa masia just a l'entrada del poble, a la mateixa carretera, amb tots els serveis al seu abast.

Es tracta d'un habitatge catalogat-protegit, vol dir que la façana cal mantenir-la tal qual, sense possibles modificacions.

La casa necessita una reforma integral, des de teulades, instal·lacions, etc., però compta amb un infinit de possibilitats ja que té 295m2 útils d'habitatge.

Es distribueix en diverses dependències, cuina, bany, sales polivalents, habitacions....

Està situada en una parcel·la de 700 m², la casa es troba a la carretera Sant Celoni , on ocupa una superfície construïda de solar d'uns 500 m², entre edificació i parcel·la, però els altres 200 m² es troben a la part de dalt de la muntanya, hi ha un desnivell molt elevat i per això cal accedir al jardí de 200m² pel carrer posterior.

Si busques una propietat especial, diferent, amb encant, amb ganes d'emprendre un negoci amb l'habitatge en ell..... veuen a veure-la !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Arenys de Munt és un municipi situat al sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agafat a la Riera, és a 4 km d'Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda força ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d'Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, darrerament, amb l'A-19, que s'acosta al límit meridional del municipi

 És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d'entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d´on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l´excés d´aigua cap al mar). Un lloc per descobrir la tradició de les puntes i tastar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 295,72 m2
Superfície construïda 320 m2
Superfície jardí 700 m2
Habitacions 8
Banys 2
Traster Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: