Casa al Passeig Marítim de Santa Susanna
Preu de venda: 260.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Santa Susanna
Referència: 87654

Casa a la localitat de Santa Susanna, a primera línia de mar, al passeig Marítimo.

Aquesta casa consta d'uns 175 m2 construïts, a més d'un jardí de 27 m2. Està distribuïda en dues plantes. Disposa de 3 habitacions, una doble i dos individuals i dos banys, un a cada planta, saló menjador de 18 m2 i cuina moblada de 6 m2. També disposa de safareig i un espai destinat a traster. La fusteria interior és de faig, l'exterior d'alumini i terres de parquet i de gres. Calefacció a gasoil i equip d'aire acondicionado.

Es troba en bon estat de conservació i al ser  exterior és lluminosa i es troba en una zona amb un nivell imperceptible de soroll

Inmillorable ubicació !!!!!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Santa Susanna, lloc modern banyat per la platja i al costat de la serra del Montnegre. Gaudeix de molt bona comunicació amb Barcelona i Girona. Disposa d'una varietat de serveis de qualitat, d´oci, d'activitats esportives i familiars. Aquest petit municipi té un llarg passeig marítim molt agradable, imant per als hotels, que l'asseguren com un lloc tranquil i relaxant.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 160 m2
Superfície construïda 175 m2
Superfície jardí 27 m2
Superfície parcel·la 92 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: