Pis tipus dúplex a Mataró
Preu de venda: 167.300 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Rocafonda
Referència: 87992
Pis tipus dúplex amb grans finestrals, en venda a Mataró.
De 80m2, 3 habitacions, 2 banys, aire condicionat, calefacció elèctrica, amb ascensor i no disposa de balcó ni terrassa

UBICACIÓ I VOLTANTS :
Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.

Necessites vendre el teu habitatge?
Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.
L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.
Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 98 m2
Superfície construïda 107 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 7
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Desenvolupat amb: