Piso en venta en Carrer de la Diputació, L'Antiga Esquerra de l'Eixample Pis en venda en Carrer de la Diputació, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Preu de venda: 849.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Barcelona - Eixample
Referència: 91388


GRAN APARTAMENT EXCLUSIU en la zona del eixample esquerre per les possibilitats de negoci i inversió que ofereix, a part dels seus 4 banys complets

EL GRAN APARTAMENT consta de 6 habitacions (la majoria dobles i alguna triple), amb grans armaris, 4 banys complets, aire condicionat i calefacció independent amb 9 splits

EL PIS TÉ OPCIÓ D'AFEGIR UN SEGON PETIT BALCON I AQUESTA DINS DE LA 1ERA GRAN POMA QUE ES CONSTRUIRA EN BREU A l'EIXAMPLE DE BARCELONA.

El pis posseeix una terrassa d'uns 7 metres quadrats i una gran terrassa comunitària de més de 100 metres quadrats. LA GRAN TERRASSA és comunitària i es comparteix amb tots els veïns: no és exclusiva del pis ni aquesta decorada com es mostra a la foto; cada veí puja el seu mobiliari i el baixa cada vegada que usa la gran terrassa comunitària.

Veuen a visitar-ho i podràs veure les possibilitats que ofereix com a gran habitatge i negoci, amb facilitat per a dividir l'immoble en 2 habitatges, o habitatge i oficina, o habitatge i home sharing (lloguer de 6 habitacions per mesos), gran oficina per a negocis varis com un centre de massatges, escola o acadèmia d'idiomes, una immobiliària, qualificació d'ús mixt de l'edifici (uso habitatges o oficines), habitatge i zona per a donar formació i cursos...


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta, on la cohesió social és una realitat. La capital catalana es troba entre les millors ciutats del món en les classificacions de qualitat de vida, seguretat i equitat. Barcelona és una ciutat on viure bé és fàcil. Una ciutat saludable, de clima mediterrani, amb zones verdes i aliments de proximitat. Viure a Barcelona és garantia d'una bona qualitat de vida.

Barcelona té un estil de vida propi que la fa única a tot el món. El seu caràcter mediterrani convida als visitants a anar als barris i conèixer a la seva gent, visitar les platges i els espais naturals i gaudir de l'oci amb una gran oferta cultural, gastronòmica i comercial.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.


Característiques
superfície útil 150 m2
Superfície construïda 157 m2
Habitacions 6
Banys 4
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: