Xalet en zona alta de Premià de Mar
Preu de venda: 590.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premià de Dalt
Referència: 91789

Us volem presentar aquesta espectacular casa a 4 vents en la zona alta de Premià de Mar amb una superfície de 280m2 distribuïts en 3 plantes.

La planta principal està composta per un ampli menjador orientat al sud, per la qual cosa es té llum natural tot el dia, amb sortida a una gran terrassa que envolta pràcticament tota la casa. La cuina, oberta amb illeta separadora, compta amb acabats de gran qualitat i electrodomèstics de les millors marques. Aquesta planta es completa amb un lavabo de cortesia.

En la primera planta trobem la zona de nit. Consta de 4 habitacions, una d'elles doble amb bany tipus suite, un altre bany complet per a les altres dues habitacions dobles i una altra habitació individual. Totes les habitacions són exteriors i disposen d'armaris de paret. En el pis superior, disposem d'un preciós solàrium on es pot gaudir de totes les vistes que ofereix a la mar, a la muntanya i al poble.

Esment especial mereix la planta baixa:

PLANTA BAIXA PER A LOCAL COMERCIAL de 104 m² amb accés independent, sala polivalent de 60 m², cuina, lavabo, tot exterior, apte per a qualsevol negoci o per a fer una ampliació de la casa.

Annex al local la casa disposa d'un ampli párquing amb capacitat per a 3 cotxes

Aquesta bonica casa, ben comunicada amb les principals vies de comunicació i a un passeig del centre de la ciutat, és especial a causa de les moltes possibilitats que ofereix.

No dubti a contactar-nos per a poder visitar-la!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premia de Dalt és un municipi de la província de Barcelona, situat a la comarca del Maresme, a uns 20 quilòmetres de Barcelona.Està situat en una petita vall de la serralada Litoral, orientat a la mar. El nucli de població més important pròxim és Mataró, El territori és ocupat en una bona part per boscos de pins i alzines. També podem trobar roures i fins i tot avellaners en els fons i rierols més humits en les ombries. Està comunicat per carretera amb Premiá de Mar i Sant Ginés de Vilasar, disposa a més de línies regulars d'autobús que uneixen el poble amb els pobles veïns, com per exemple Premiá de Mar, on es pot prendre el tren. Està també comunicat per autopista. Disposa una sèrie d'edificacions per a practicar esport, com a camp de futbol d'herba artificial, un poliesportiu on es pot practicar, bàsquet, futbol sala, handbol, natació i camps de vóley platja.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 252 m2
Superfície construïda 280 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: