Pis en venda a Barcelona (Sarrià-Sant Gervasi)
Preu de venda: 1.450.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Barcelona - Sarrià-Sant Gervasi
Referència: 91968

Presentem en exclusiva un habitatge senyorial de 216m² construïts i una agradable terrassa de 28 m² orientada a mar i vistes a l'exclusiva zona comunitària, en el barri de Sarrià.

Situada en una de les millors zones de Barcelona, al costat del Parc de Santa Amelia, carrer Capità Arenas i Passeig de Manuel Girona.

L'habitatge se situa en un edifici del 1965 al carrer Francesc Carbonell (Sarrià), té una superfície útil aproximada de 200 m² més 3 terrasses.

La finca es troba envoltada de zones verdes, dues piscines, pista de tennis, pista poliesportiva, parc infantil, un restaurant i una masia en propietat de la comunitat que actualment està llogada.

Una vegada dins d'aquesta magnífica propietat trobem l'hall principal que es nafra mitjançant escala i dos ascensors, un d'ells amb accés directe a l'interior de l'habitatge. Saló menjador amb sortida a la terrassa, dormitori principal amb bany en suite i sortida a la mateixa terrassa. Des del distribuïdor accedim a la zona de cuina , que té accés a una habitació de servei amb bany, a la zona d'aigües i fins i tot bany complet. A continuació accedim a tres dormitoris (un d'ells molt gran ja que originalment eren dos) amb sortida a dues terrasses amb vista al parc de Santa Amelia i el tercer dormitori amb un lavabo en el seu interior.

La comunitat té servei de porteria i vigilància privada.

El preu inclou dues places d'aparcament, més una tercera que és rotativa entre els veïns cada dos anys (un any d'ús exclusiu)

Ha de ressaltar-se que la gestió de les zones verdes correspon a una entitat privada anomenada Club F, que la componen els propietaris dels habitatges de totes les comunitats, es finança gairebé íntegrament amb els ingressos que s'obtenen del lloguer de la masia.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta, on la cohesió social és una realitat. La capital catalana es troba entre les millors ciutats del món en les classificacions de qualitat de vida, seguretat i equitat. Barcelona és una ciutat on viure bé és fàcil. Una ciutat saludable, de clima mediterrani, amb zones verdes i aliments de proximitat. Viure a Barcelona és garantia d'una bona qualitat de vida.

Barcelona té un estil de vida propi que la fa única a tot el món. El seu caràcter mediterrani convida als visitants a anar als barris i conèixer a la seva gent, visitar les platges i els espais naturals i gaudir de l'oci amb una gran oferta cultural, gastronòmica i comercial.

La ciutat té nombroses zones verdes, parcs i jardins repartits per tot el territori. Molt a prop estan les 8.000 hectàrees del parc de Collserola, un dels espais naturals més importants del món al costat d'una ciutat.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.


Característiques
superfície útil 208 m2
Superfície construïda 216 m2
Habitacions 5
Banys 4
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: