PONICA CASA AL CENTRE DE PINEDA DE MAR
Preu de venda: 395.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Pineda De Mar - Centro
Referència: 92460

Típica casa de poble molt ben ubicada, al casc històric.

De 185 m2 útils. Es distribueix només entrar en ampli garatge per a dos cotxes, safareig amb dutxa i gran pati de 30 m2.

A la primera planta es troba el menjador a dos nivells, amb llar de foc, cuina office i bany complet i sortida a generós balcó.

Al segon nivell, 3 dormitoris, tots dobles i amb 3 armaris de paret de gran capacitat d'emmagatzematge; un bany complet, i sortida a balcó gran.

A l'últim nivell golfes amb armari fet a mida i sortida a terrassa .

Aquesta casa està molt ben conservada, a punt per entrar a viure, molt assolellada, amb tots els serveis a mà.

Ocasió per preu i zona!!!!!

No dubteu en preguntar i us ampliarem la informació!!!!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 180 m2
Superfície construïda 184 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: